class="post-template-default single single-post postid-998 single-format-standard">

Mooiste Restaurants in Rotterdam

Ontdek de culinaire hoogtepunten van Rotterdam. Laat je betoveren door de skyline tijdens lunch, diner of borrel. Kies uit luxe restaurants, fine dining of chique plekken voor jouw ervaring.

Restaurants met Michelinsterren, historische sfeer en top uitzichten vind je hier. Ideaal voor een romantisch diner of een chique borrel. Rotterdam biedt luxe eten en prachtige locaties. Kies een fancy plek of geniet simpelweg van het uitzicht.

The Millèn: Een Sterrenrestaurant in het Hart van de Stad

The Millèn vind je in de Millenniumtoren, onderdeel van het Marriott Hotel. Het biedt een geweldig uitzicht op Rotterdam Centraal. Een topkeuze voor wie van luxe eten houdt in Rotterdam.

Binnen vijf maanden na opening kreeg The Millèn een Michelinster. Dit dankzij de fantastische service, mooie sfeer en de topgerechten van chef Wim Severein. Gastvrijheid en topkwaliteit zijn erg belangrijk hier.

Chef Wim Severein maakt geweldige gerechten die de kunst van luxe eten laten zien. Hij werkt samen met sommelier Bas van Beveren. Samen zorgen ze voor de beste wijn die perfect past bij het eten. Als je luxe wilt dineren in Rotterdam, is The Millèn de beste keuze.

Rooftop Fontein: 360 Graden Uitzicht over de Stad

Geniet op de Rooftop bar van Fontein van lekkere drankjes. En bewonder een spectaculair 360 graden uitzicht over Rotterdam. Dit bijzondere plekje is vlakbij de bekende Hofplein fontein gelegen. Hier beleef je adembenemende panorama’s, zowel binnen als buiten.

Rooftop Fontein

Zoek je een rooftop bar in Rotterdam voor een unieke ervaring? Of wil je genieten van luxe dineren in Rotterdam? Het dakterras van Fontein voldoet aan beide wensen. Gasten kunnen genieten van de zonsondergang met een drankje. Beleef dit tussen de gangen van het vijfgangenmenu door. Dit maakt het een luxueuze eetplek in de stad, perfect voor een speciale avond uit.

Deze plek is ideaal voor liefhebbers van luxe eten en mooie uitzichten. Het is geweldig voor een gezellige avond met vrienden of een romantische date. Kies voor de Rooftop bar van Fontein als je iets bijzonders zoekt.

NY Basement: Historische Luxe met een Moderne Twist

NY Basement brengt de charme van oud Manhattan samen met moderne stijl. Dit bijzondere plekje, in de kelder van Hotel New York, laat gasten genieten van topgerechten in een sfeervolle setting. Het is een mix van oude luxe en nieuwe stijl en staat in Rotterdam.

NY Basement

De inrichting van NY Basement is rijk aan details en sfeer. Met zijn chique decor en kleurrijke accenten combineert het trendy met klassiek. Gasten komen hier niet alleen voor het eten, maar voor de hele belevenis.

Als je een bijzondere avond uit zoekt, kijk dan naar NY Basement. Het is een van de duurste plekken in Rotterdam. Maar je krijgt er luxe maaltijden en topcocktails in de cocktailbar.

NY Basement trekt bezoekers van overal. De historische luxe en moderne twist maken het uniek. Voor luxe en sfeer moet je bij NY Basement in Hotel New York zijn.

Teds: All Day Brunch met een Uitzicht

Bij Teds All Day Brunch geniet je van heerlijke brunches. De locatie op DakAkker biedt een mooi.

All Day Brunch

Je kunt er kiezen uit verschillende ontbijtjes. Denk aan Eggs Benedict of fluffy pannenkoeken. Dit maakt het een topkeuze voor brunch in Rotterdam.

Teds biedt ook alcoholische drankjes aan voor een complete brunchervaring. Dit maakt het een ideale plek voor een relaxte brunch met uitzicht op Rotterdam. Met zijn menu en sfeer behoort Teds tot de luxe restaurants in Rotterdam. Het is perfect voor zowel locals als toeristen.

Zoek je een leuke plek voor weekendbrunch of een kopje koffie met uitzicht? Dan is Teds All Day Brunch perfect. Het unieke menu en het mooie uitzicht zorgen voor een heerlijk ontspannen uitje.

Restaurant Prachtig: Direct aan de Maas

Restaurant Prachtig ligt aan de Maas, vlakbij de Erasmusbrug en Willemsbrug. Het is perfect voor lunch, diner, of een borrel. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten en een prachtig uitzicht op de Kop van Zuid.

Direct aan de Maas

Als je van luxe uiteten in Rotterdam houdt, is dit de plek. Je hebt er uitzicht op de rivier en bruggen. Met een gin & tonic of een glas wijn beleef je hier een onvergetelijke avond.

In Restaurant Prachtig kom je helemaal tot rust. De zonsondergang en het geluid van water maken het sfeervol. Het is ideaal voor romantische diners of feestjes met vrienden of familie.

Samengevat biedt Restaurant Prachtig luxe eten met een mooi uitzicht. Het is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Je beleeft er altijd een mooie tijd aan de waterkant.

Vis op de Dijk: Sublieme Zee-gerechten

Bij Vis op de Dijk, aan de Oudedijk, is het eten geweldig. De chef maakt heerlijke zee-gerechten. Denk aan coquilles in saffraanroom. Of een hele zeebaars, op Aziatische wijze gekookt. Elk gerecht is een feest voor zowel de mond als de ogen.

De sfeer in dit visrestaurant is professioneel maar ook heel vriendelijk. Het voelt zowel luxe als gezellig. Voor seafood liefhebbers in Rotterdam is dit de beste plek. Kom en ontdek waarom iedereen hier graag eet.

De Euromast: Dineren op Hoogte

De Euromast is het hoogste restaurant van Rotterdam. Het biedt niet alleen een prachtig uitzicht maar is ook perfect voor bijzondere momenten. Of het nu gaat om brunch, lunch, high tea of diner, de beleving is uniek met het uitzicht over de skyline.

Er zijn veel culinaire mogelijkheden bij De Euromast. Bij een luxe brunch kun je genieten van een rijk menu. De sfeer en het panorama vanaf 100 meter hoogte maken eten hier speciaal.

De Euromast houdt ook van sociale events, zoals high tea en high wine. Je kunt genieten van lekkere hapjes en wijnen met een prachtig zicht op de stad. Dit is een top plek voor zowel Rotterdammers als toeristen die iets unieks zoeken.

  1. Luxe brunch met uitzicht over de stad
  2. Verfijnde gerechten tijdens lunch en diner
  3. Opties voor high tea en high wine

Dineren bij De Euromast is meer dan eten alleen; het is Rotterdam ervaren op een unieke manier. Met de diverse culinaire opties en het mooie uitzicht, mag je dit niet missen.

De Mooiste Restaurants Rotterdam voor Luxe Uiteten

In Rotterdam vind je prachtige restaurants die meer bieden dan gewoon eten. Ze geven je een luxe ervaring met geweldige service en uitzicht. Hier vind je alles voor een speciale avond, of je nu een chic of fancy plaats zoekt.

Er zijn veel plekken in Rotterdam waar je luxe kan eten. Bij The Millèn krijg je een sterrenmenu midden in de stad. Of ervaar de historische NY Basement met een moderne draai. Deze plekken zijn gekozen omdat ze top zijn in luxe eten en sfeer.

Je kan genieten van geweldige gerechten uit de hele wereld. Bekijk het uitzicht over de Maas bij Restaurant Prachtig. Of zie de stad vanaf de Euromast. Bij Teds All Day Brunch heb je een mooie daktuin. Deze restaurants maken uit eten in Rotterdam heel bijzonder.

Contact

Historische Vereniging Prins Alexander [email protected]